Onderhoud

Het is belangrijk dat je ski’s elk jaar laat nakijken voor een eventuele onderhoudsbeurt. Bij SneeuwMeester kun je je ski’s laten waxen en/of slijpen, de tarieven hiervoor zijn hieronder te vinden. Bij ons worden je ski’s op ambachtelijke manier met de hand geslepen/gewaxed. Door het onderhoud handmatig te plegen zal er nooit teveel van je kanten worden afgeslepen en heb je altijd een goede laag wax op je ski’s/snowboard. Wanneer je ski’s behandeld zijn, is het verstandig om de ski’s droog op te bergen. Zet ze dan ook niet in een schuur of bijvoorbeeld in een washok. Vocht is niet goed voor de ski’s en kan ervoor zorgen dat ze minder lang meegaan. Zet je ski’s rechtop, of leg ze op de zijkant, dit zorgt ervoor dat de veerkracht van de ski minder snel verloren gaat. Het droog opbergen van ski’s is ook belangrijk tijdens de vakantie, zet ze dus niet buiten neer.

Voor schoenen is het erg belangrijk dat deze goed gedroogd worden. Na het skiën kun je de sluiting van de schoen het beste weer dicht doen. Laat ze dus niet open staan wanneer je de skischoen opbergt. Dit is om de vorm van de schoen te behouden. Sommige hotels/appartementen beschikken over speciale droog-hokken voor ski’s en schoenen. Heb je deze luxe niet, dan is het verstandig om ze te laten drogen door middel van de Sidas Drywarmer. Deze skischoendroger gaat door zijn antibacteriële werking nare geurtjes tegen en zorgt ervoor dat je schoenen de volgende dag weer heerlijk droog en warm zijn.

Prijzen ski onderhoud:

Kleine servicebeurt ski: Kanten slijpen/tunen,belag reparatie en waxen: €15,00

Grote servicebeurt ski: Belag reparatie, kanten slijpen/tunen en waxen: € 20,00

Grote servicebeurt ski race: Belag reparatie, kanten slijpen/tunen en waxen (race wax): € 30,00

Prijzen Snowboard onderhoud:

Kleine servicebeurt snowboard: Kanten slijpen/tunen,belag reparatie en waxen: € 20,00

Grote servicebeurt snowboard: Belag reparatie, kanten slijpen/tunen en waxen: € 30,00

Grote servicebeurt snowboardrace: Belag reparatie, kanten slijpen/tunen en waxen (race wax): € 35,00

Extra’s:

Bindingen monteren: € 20,-
Alleen waxen: € 9
Afstellen bindingen: € 9

U kunt uw ski’s bij ons afgeven. Wij zorgen ervoor dat de ski’s de gewenste behandelingen krijgen en binnen 2 dagen zijn ze weer op te halen

Ben je niet in staat om je ski’s voor de vakantie nog bij ons langs te brengen? Geen paniek, stuur een mailtje naar info@sneeuwmeester.nl en we overleggen de mogelijkheden!