De visie van SneeuwMeester

SneeuwMeester wil in haar diensten vier kernwaarden nastreven, namelijk:

Kwaliteit, service, klanttevredenheid, up-to-date assortiment

Kwaliteit:

SneeuwMeester verkoopt producten van hoge kwaliteit met ieder hun eigen verhaal. De materialen en de merken nemen je mee naar verschillende landen, streken en plekken. Wij willen jullie de beste producten bieden, zodat jullie tijdens de wintersport ongeremd kunnen genieten van al het moois wat de wintersport met zich meebrengt. Dit willen we doen door jullie bewegingsvrijheid, warmte, bescherming en comfort te geven.

Service:

Wij staan voor je klaar als het gaat om het onderhouden van ski-materialen het geven van advies op maat voor al onze klanten. Heb je een vraag over producten die je online ziet of heb je advies nodig tijdens het online shoppen? Je kunt ons altijd bellen en/of mailen of een livechat met ons beginnen en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. In onze winkel zullen we je alle nodige informatie geven om een aankoop te doen die echt bij jou als wintersporter past en waar jij je prettig bij voelt. Ga je bijna op vakantie, maar je hebt geen tijd om je ski’s te laten slijpen en waxen? Bel ons gerust op of mail naar info@sneeuwmeester.nl. Wij zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden om dit toch nog voor elkaar te krijgen!

Klanttevredenheid:

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Iedereen die online of in de winkel iets van SneeuwMeester koopt, moet helemaal tevreden zijn met de producten en de services die wij bieden. Kunnen wij iets verbeteren? Laat het ons weten! Ben je super tevreden over ons (wat wij natuurlijk hopen)? Laat het anderen weten!

Up-to-date assortiment:

Bij SneeuwMeester heb je gegarandeerd de nieuwste artikelen en de gaafste merken. Wij selecteren onze artikelen zelf en proberen op die manier een collectie samen te stellen die het beste bij onze klanten past. Doordat wij rechtstreekse contacten hebben met leveranciers is er ook bij ons veel mogelijk. Dus zie je een artikel op onze site, maar is hij helaas niet meer in jou maat beschikbaar? Bel of mail ons, en wij kunnen het artikel zeer waarschijnlijk toch nog voor je regelen!