Verzending, Levering en Retournering

Bij een aankoopbedrag van 100 euro of hoger zal je pakket gratis worden geleverd! SneeuwMeester haar artikelen worden bezorgd door DHL. Na het plaatsen van je bestelling voor 16.00 wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden! Dit geld voor voorradige producten. Is een product bij ons niet meer op voorraad, kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je pakket verzonden wordt. Dit zal tijdig kenbaar gemaakt worden. Wanneer het artikel verzonden is, zal je een mail ontvangen waar de track & trace code in staat vermeld. Vanaf dit moment kun je je pakket volgen tot aan de bezorging.

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen op een van de PostNL of DPD servicepunten. Tijdens je bestelling kun je zelf aangeven bij welk servicepunt je bestelling geleverd zal worden, je ziet gelijk de openingstijden van het betreffende servicepunt. Na levering zal je bestelling 2 weken voor je bewaard worden. Als je het pakket ophaalt bij het Servicepunt moet je een wettelijk legitimatiebewijs meenemen.

Het kan gebeuren dat wij per ongeluk een verkeerde kleur of maat naar u opsturen. In dat geval kun je ons bellen (085 4895818) of mailen naar info@sneeuwmeester.nl en wij lossen het zo snel mogelijk op!

Is je aankoop toch niet helemaal zoals je verwacht had? Dat kan gebeuren en dan is het natuurlijk mogelijk om de gewenste artikelen te retourneren. Het retourneren van artikelen wordt niet door SneeuwMeester betaald. Wanneer wij de artikelen in de gewenste staat en binnen 14 dagen weer hebben ontvangen, maken wij binnen 14 dagen het geld weer naar je over.

Hieronder vind je het retourformulier van SneeuwMeester. Mocht een bestelling niet naar wens zijn vul het retourformulier dan volledig in en stuur het mee met de retounering.

Retourformulier